Phone: +55 (11) 3044-2275 | 3181-7979 Email: contact@fcnnetwork.com

Members


DHL Global Forwarding (Denmark) A/S

Cliente Bronze
DHL Global Forwarding (Denmark) A/S

Category: Freight Forwarders

Business area: FREIGHT FORWARDERS

Contact:

Phone: Fax: +45 32 50 18 20

Email: info@dk.dsv.com

Website: www.dsv.com/dk

Our Address:

Copenhagen, Kastrup, Kirstinehoej 42, DK-2770 Kastrup

Denmark

About:

~~Erhvervsstyrelsens nye service, der er gratis og indføres som en forsøgsordning, giver danske virksomheder mulighed for at få tjekket, om deres konkrete forespørgsler på eksportordrer er lovlige og kan realiseres.

DSV’s danske Iran-ekspert, Anne Henriksen, siger om Erhvervsstyrelsens tiltag: ”Den her service er et godt initiativ og kan være med til at fjerne en masse usikkerhed og dermed booste eksporten til Iran. Specielt mindre virksomheder, der står uden en egentlig ’compliance-afdeling’, kan få gavn af servicen ved at få et gratis sikkerhedstjek af egne produkter til en konkret kunde i Iran”.

Ifølge Anne Henriksen, der er Business Development Manager med fokus på Iran, kan den nye service være med til, at flere forespørgsler fra Iran bliver til decideret handelsaftaler: ”Jeg er af den opfattelse, at mindre virksomheder stadig takker pænt nej til forespørgsler fra Iran, fordi processen med at få tjekket varebeskrivelser og eventuelle restriktioner ikke er lige til. Det kan der her service nu ændre på”.

Med servicen følger der en sagsbehandlingstid på 2-3 uger, hvor Erhvervsstyrelsen afdækker kritiske oplysninger på kunden i Iran, og hvorvidt produktet, der skal eksporteres, hører under EU’s sanktioner mod Iran.

Læs mere om Erhvervsstyrelsens serviceGet in touch!:

Name
Please check your message
Thank you. Your message has been sent.
Error, email not sentLeading the World in logistics partnering. Up to 200 members in 2014